Nenechajte si ujsť tie najlepšie akcie a ponuky! Doprava zadarmo, akcie a zľavy na produkty, novinky a veľa ďalšieho.

Zapečené plnené papriky

Z konjaku
Zapečené plnené papriky

Namiesto mäsa sme použili konjakovú ryžu USUI so zmesou olív, jarnej cibuľky, špenátu a syra. Konjaková ryža dá tomuto receptu „diétny punc“, pretože je úplne bez sacharidov a má len 5 kcal na 100 g. Navyše je plná vlákniny glukomanan, ktorá je veľmi zdravá a skvelo vás zasýti.

Časová náročnosť: 30 minút

Čo budete potrebovať:

  • Konjakovú ryžu USUI
  • Papriky
  • Gorgonzolu
  • Mozzarellu
  • Baby špenát
  • Čierne olivy
  • Jarnú cibuľku
  • Soľ a čierne korenie


Postup:
Zohrejte rúru na teplotu 180 °C. Papriky umyte, očistite a nakrájajte na polovičky. Zmiešajte konjakovú ryžu s olivami, rozdrobenou gorgonzolou, špenátom a cibuľkou. Zmes dochuťte soľou, korením a všetko premiešajte. Naplňte papriky, posypte ich nastrúhanou mozzarellou, rozložte na plech s papierom na pečenie a dajte zapiecť. Zapekajte cca 15 minút.

Konjakové cestoviny a ryža sú ideálnym základom pre low carb varenie
S konjakovými cestovinami a ryžou rýchlo a jednoducho vykúzlite celý rad zdravých low carb pokrmov. Konjak je surovina s veľmi nízkou energetickou hodnotou, no vďaka vysokému obsahu vlákniny vás zasýti na dlhú dobu. Konjakové potraviny sú chuťovo na nerozoznanie od klasických príloh a môžete ich pri varení používať rovnakým spôsobom.

Konjakové cestoviny USUI z našej ponuky neobsahujú zbytočný cukor, tuk, lepok ani soľ a majú iba 5 kcal na 100g. Vďaka tomu ich oceníte nielen v rámci nízkosacharidového stravovania, ale aj ak ste diabetici, celiatici, vegetariáni či vegáni.

Vyberte si z našej pestrej ponuky zdravých konjakových príloh.

Může se Vám hodit


Další články

Z konjaku
Fettuccine s makovou omáčkou a vlašskými orechami

Fettuccine s makovou omáčkou a vlašskými orechami

Číst článek
Raňajky
Lieskovo-oriešková kaša s čokoládou

Lieskovo-oriešková kaša s čokoládou

Číst článek
Magazín
Známe aj neznáme druhy cestovín: Koľko ich poznáte?

Známe aj neznáme druhy cestovín: Koľko ich poznáte?

Číst článek