Nenechajte si ujsť tie najlepšie akcie a ponuky! Doprava zadarmo, akcie a zľavy na produkty, novinky a veľa ďalšieho.

Konjakové cestoviny s tuniakom a paradajkami

Z konjaku
Konjakové cestoviny s tuniakom a paradajkami

Hľadáte recept na nízkosacharidový obed, ktorý budete mať hotový iba za pár minút? V tom prípade stavte na tieto zapečené konjakové cestoviny, ktoré vás prekvapia sviežou chuťou paradajok, tuniaka, mozzarelly a parmezánu.

Čo budete potrebovať (na 1 porciu):

Postup:

Výhodou konjakových cestovín v náleve je to, že ide o hotový pokrm. To znamená, že ich nemusíte variť a príprava takého obedu je veľmi rýchla.

Po vybratí z balenia ich dvakrát až trikrát prepláchnite pod tečúcou vodou, vďaka čomu odstránite ich miernu arómu.

Rúru si predhrejte na 200°C. Cibuľu si olúpte a nakrájajte na malé kocky. Na panvici si rozohrejte kvapku olivového oleja a nechajte cibuľu na ňom zosklovatieť. Následne pridajte bazalku a nechajte ju poriadne rozvoňať. Cesnak olúpte, prelisujte a pridajte ho na panvicu.

Následne vmiešajte krájané paradajky. Použiť môžete buď čerstvé, alebo z konzervy. Pridajte tuniaka a všetko dobre premiešajte. V prípade potreby osoľte a okoreňte podľa chuti.

Pripravte si menšiu zapekaciu misku. Zmes premiešajte s cestovinami a všetko vložte do pekáča. Vršok pokrmu posypte parmezánom a strúhanou mozzarellou.

Pekáč vložte do predhriatej rúry a nechajte zhruba 15 až 20 minút zapiecť. Servírujte s ozdobou vo forme čerstvej bazalky.


Další články

Šaláty
Šalát Coleslaw

Šalát Coleslaw

Číst článek
Hlavné jedlá
Maďarský guláš s Usui cestovinami

Maďarský guláš s Usui cestovinami

Číst článek
Polievky
Jemný mrkvový krém

Jemný mrkvový krém

Číst článek