Nenechajte si ujsť tie najlepšie akcie a ponuky! Doprava zadarmo, akcie a zľavy na produkty, novinky a veľa ďalšieho.

Zapečené kuracie prsia s konjakovou ryžou a špenátom

Z konjaku
Zapečené kuracie prsia s konjakovou ryžou a špenátom

Premýšľate nad rýchlym a zdravým low carb receptom z kuracieho mäsa? Skúste tento. Snúbi sa v ňom chuť kuracích pŕs, ryže, špenátu a lahodnej mozzarelly. Recept je plný bielkovín a vlákniny a pochutí si na ňom celá rodina.

Čo budete potrebovať:

  • 1 balenie konjakovej ryže
  • 2 kuracie prsia
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 300 g špenátu
  • 150 g mozzarelly
  • 4 lyžice olivového oleja
  • soľ a korenie

Postup:

Kuracie prsia očistíme a nakrájame na rezančeky. Cibuľu a cesnak olúpeme a nakrájame na drobno. Na panvici si rozpálime olivový olej a orestujeme kuracie mäso spoločne s cesnakom a cibuľou. Dochutíme soľou a korením. Na záver pridáme špenát.

Pripravíme si zapekaciu misu, ktorú vyložíme papierom na pečenie. Konjakovú ryžu dôkladne prepláchneme pod tečúcou vodou a nasypeme ju na dno zapekacej misy. Na ryžu pridáme pripravenú zmes z panvice.

Mozzarellu nastrúhame nahrubo a posypeme ňou celú zmes v zapekacej mise. Pečieme zhruba 20 až 30 minút na 180 °C.


Další články

Magazín
Známe aj neznáme druhy cestovín: Koľko ich poznáte?

Známe aj neznáme druhy cestovín: Koľko ich poznáte?

Číst článek
Nátierky
Tuniaková nátierka

Tuniaková nátierka

Číst článek
Nátierky
Škvarková nátierka

Škvarková nátierka

Číst článek