Práve beží: Zľava 25% na konjakové cestoviny Usui. Zdravá alternatíva cestovín a ryže!

1. Máj: Pre výnimočné chvíle s chutnými a chrumkavými dobrotami v zľave až -20 %.

Nenechajte si ujsť tie najlepšie akcie a ponuky! Doprava zadarmo, akcie a zľavy na produkty, novinky a veľa ďalšieho.

Paradajková omáčka s hovädzím mäsom a penne

Z konjaku
Paradajková omáčka s hovädzím mäsom a penne

Paradajková omáčka je typická svojou sladkou chuťou a pripraviť sa dá na množstvo spôsobov. Napriek tomu, že ju sprevádza povesť tučnejšieho pokrmu, ľahko sa dá pripraviť aj v odľahčenej verzii. Stačí klasickú prílohu v podobe cestovín alebo knedle nahradiť nízkokalorickými konjakovými penne.

Časová náročnosť: 30 minút

Čo budete potrebovať:

  • Konjakové penne Usui
  • Hovädzie plece
  • Olivový olej
  • Paradajkový pretlak
  • Ryžovú múku
  • Mrkvu
  • Cibuľu
  • Zeler
  • Cesnak
  • Petržlen
  • Ocot
  • Korenie (klinčeky, bobkový list)
  • Soľ 

Postup:

Mäso spolu s očistenou zeleninou zalejte asi 1,5 litrom vody a povarte domäkka. Na olivovom olej orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu, vmiešajte pretlak, minútku restujte a zasypte ryžovou múkou. Povarte ďalšiu pol minútku. Následne vmiešajte vývar z mäsa, pridajte soľ, ocot, klinčeky a 20-30 minút povarte. Cez sitko omáčku prepasírujte alebo vylovte všetko korenie a rozmixujte. Mäso nakrájajte na plátky a pridajte konjakové penne.


Další články

Raňajky
Crumble

Crumble

Číst článek
Raňajky
Machová torta

Machová torta

Číst článek
Hlavné jedlá
Kuracia čína s Usui ryžou

Kuracia čína s Usui ryžou

Číst článek