Práve beží: Zľava 25% na konjakové cestoviny Usui. Zdravá alternatíva cestovín a ryže!

Čarodejnícke zľavy až 20 % na sušené mäso, chipsy a slané maškrtenie

Nenechajte si ujsť tie najlepšie akcie a ponuky! Doprava zadarmo, akcie a zľavy na produkty, novinky a veľa ďalšieho.

hemendex s cibuľou a parmezánom

Raňajky
hemendex s cibuľou a parmezánom

Ham and eggs (slovensky hemendex) je jednoduché a chutné jedlo, ktoré sa skvele hodí na raňajky alebo na večeru. Ak vás už jeho klasická verzia omrzela, môžete vyskúšať túto. V našom recepte sa snúbi chuť cibule a parmezánu a v kombinácii s proteínovým chlebom sa jedná o pokrm nabitý bielkovinami.

Čo budete potrebovať:

  • 4 plátky kvalitnej šunky
  • 2 vajcia
  • ½ cibule
  • Lyžičku ghí
  • Strúhaný parmezán
  • Proteínový chlieb

Postup:

Cibuľu očistite a nakrájajte najemno. Na stredne veľkej panvičke rozohrejte ghí a dajte na ňu pripravenú cibuľu. Nechajte ju zosklovatieť.

Cibuľu následne odoberte z panvičky, rozložte na ňu plátky šunky a rozbite vajíčka. Na ne nasypte pripravenú cibuľu a všetko posypte nastrúhaným parmezánom. Znížte plameň a pod pokrievkou nechajte cca 4 minúty.

Výsledkom by mal byť tuhý bielok a tekutý žĺtok. Hemendex nie je potrebné soliť, pretože šunka aj parmezán už soľ obsahujú. Podávajte s proteínovým chlebom.


Další články

Magazín
Overené zákazníkmi

Overené zákazníkmi

Číst článek
Z konjaku
Konjakové rezance s lososom

Konjakové rezance s lososom

Číst článek
Nátierky
Nátierka z lososa

Nátierka z lososa

Číst článek